Vi søker en account director med internasjonale ambisjoner som kan jobbe med forretningsutvikling, salg og markedsføring av våre designtjenester.

Bleed er et av Europas ledende multidisiplinære designfirmaer. Vi jobber med utvikling av merkevarer, tjenester og brukeropplevelser for oppdragsgivere i en rekke forskjellige kategorier og segmenter

Kunder inkluderer: Telenor, MySpace, Aker Brygge, ALU, Hérmes, TV2 Danmark, Aspiro, Riksteatret, NRK, Coop Himmelblau.

Stillingen er sentral i forhold til å ekspandere Bleed i nye markeder og segmenter og passer for en engasjert, uredd og erfaren person som kan kommunisere og engasjere kunder i ledende posisjoner.

Stillingen inngår i Bleeds rådgiviningsteam og er en del av Bleeds ledergruppe

Stillingen innbefatter et helhetlig portefølje- og kundeansvar inkludert salg, new biz strategi, strategi og rådgivning. For den rette kandidaten kan stillingen også innebefatte   ledelse av vårt salgs- og rådgivningsteam.

Den aktuelle kanadidaten har et godt nettverk, og en drive for cutting-edge design

Oppgaver

  • Kunde og porteføljeansvar
  • Salg og salgsledelse
  • Helhetlig strategi arbeid
  • Tett samarbeid med design- og utviklingsteam

Kvalifikasjoner

  • Vi er åpne for forskjellige typer bakgrunn men ønsker primært bakgrunn fra design, produktutvikling, retail, markedsføring og/eller økonomi
  • Vi ønsker at du har et stort nettverk og erfaring med strategisk langsiktig salg og relasjonsbygging
  • Solid faglig bakgrunn og relevant utdannelse

Send søknad med CV til newblood@bleed.no

Bleed er et multidisiplinært designbyrå som jobber aktivt for å utfordre grensene innenfor interaksjon, brukeropplevelser, tjenester, kunst, visuelle språk, media og identitet. Bleed er et av Europas ledende og mest prisbelønte designfirmaer og ble i november 2010 ranket som nr. 8 i World´s 100 Best Creative Agencies. I 2012 ble vi utvalgt som European Design Leader. Vi har hovedkontor på Grünerløkka i Oslo, kontor i Wien og er representert via agenter i Frankrike, Tyskland og Japan.